keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Thaimaalainen kanakeitto



Thaimaalainen kanakeitto
neljälle hengelle

450 g kanasuikaleita
1 rkl öljyä
2 rkl punaista currytahnaa
1 pss retiisejä
1 kpl punainen paprika
2 kpl punaista chiliä
1 kpl kesäkurpitsaa
1 kpl pieni parsakaali
1 pkt siitakesieniä
1 prk kookosmaitoa
1 kpl limeä
1,5 litraa vettä

Mausteita: suola, chili, kevätsipulia,inkivääriä, valkosipulia, kalakastiketta, soijakastiketta, korianteria

Paista kanasuikaleet öljyssä ja currytahnassa. Raasta pannulle limenkuorta, kaksi valkosipulin kynttä ja peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä. Lisää pilkotut kasvikset (paitsi sienet, kevätsipuli ja chilit.) Kuulota hetki ja lisää kuuma vesi (vedenkeittimestä). Mausta liemi limen mehulla, kalakastikkeella ja soijalla. Keitä kunnes kasvikset ovat sopivan rapsakoita, mutta hieman jo pehmenneitä. Lisää kookosmaito, siitakesienet, älä kuitenkaan keitä. Viimeistele chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti