keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Paistettua maksaa ja pekoni-sipuli-papuja





Paistettua maksaa

1 pkt naudan maksaa
maitoa
suolaa,pippuria ja voita

Laita maksa edellisenä iltana maitoon, näin maito ehtii neutralisoimaan maksan liiallista karvautta ja urean makua. Poista maksasta kalvot varovasti veitsellä ja sormella avustaen. Pippuroi ja suolaa maksapalat. Paista pikaisesti kummaltakin puolelta kuumalla pannulla. Varo paistamasta liikaa, sillä maksasta tulee helposti sitkeää ja kenkänpohjan makuista jos se kypsyy liikaa. Tarjoile kukkakaalimuusin ja puolukoiden kera. HUOM! Puolukat eivät ole sokeroituja!

Pekoni-sipuli-pavut


2 kpl keltasipulia
1 pkt pekonia
1 pss papuja

Paista pekoni rapeaksi ja lisää sipulit. Anna sipulin ruskistua ja karamellisoitua oikein kunnolla. Lisää lopuksi sulatetut pavut. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti