sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Vuohenjuustomousse ja paahdetut punajuuret



Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustomoussea

Paahdettu punajuuri, ainekset:
4-6 kpl punajuuria
2 rkl oliiviöljyä
suolaa, valkopippuria, balsamiviinietikkaa ja rosmariinia

Kuori punajuuret (suosittelen suojakäsineitä, jos ei halua vaaleanpunaisia sormia)ja laita uunivuokaan. Sirottele päälle suola, pippuri sekä öljy ja rosmariini. Hiero ainekset pintaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin tunti. Kypsyyden voi kokeilla veitsellä.


Vuohenjuustomousse, ainekset:
150 g tuoretta vuohenjuustoa
noin 4 rkl kuohukermaa
3 rkl oliiviöljyä
1 dl kuohukermaa
suolaa, valkopippuria
Ohje:
Notkista vuohenjuusto ja noin 4 rkl kermaa ja oliiviöljy yleiskoneessa tasaiseksi massaksi ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Vaahdota 1dl kermaa kovaksi vaahdoksi ja nostele joukkoon. Anna kovettua jääkaapissa noin 2 tuntia

Tämä ohje on ryövätty ruokaohjelmasta FoodClub

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti