keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Karppaajan pikaruokaa: Koskenlaskijan hapankaalia ja makkaraa



Nälän yllättäessä on apukin lähellä!

Koskenlaskijan hapankaali

1 rasia Rasilaisen valkosipulihapankaalta
1 rkl voita
1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa (Voimakas)
pöräys maitoa

Paista hapankaalta voissa. Lisää murennettu juusto ja pieni pöräys maitoa. Anna hautua hetken eli siten että maito on haihtunut ja juusto sulanut. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla

Tällä välin kaali hautuu, iske paketti makkaraa (meillä Lidl jotakin makkaraa) viilottettuna uuniin. Nauti kaali ja makkara hyvän sinapin kera. Meillä oli tällä kertaa Dijon-sinappia, joka ei sisällä lisättyä sokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti