sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Seesamipossu ja purjo-coleslaw



Seesamipossu

2 possupihviä
1 muna
1 rkl vettä
2 rkl seesamisiemeniä
2 rkl mantelijauhtetta
voita, suolaa ja pippuria

Leivitä possupihvit ensin maustetussa(suola&pippuri) muna-vesiseoksessa ja sitten kierittele manteli-seesamiseoksessa. Paista pannulla miedolla lämmöllä voissa.

Purjo-coleslaw

1/2 valkokaalikerä
1/2 purjoa
2 dl majoneesia
1 dl partaäijä-jogurtti
2 tl Dijon-sinappia
1 tl hunajaa
suolaa ja pippuria

Suikaloi kaali ja silppua purjo, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita majoneesin (itsetehty tai kaupan Kruunu-majoneesi meillä) jogurtti, Dijon-sinappia. Yhdistä majoneesi ja kaalit, anna maustua muutama tunti ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti