maanantai 22. elokuuta 2011

Punaista possua ja sienikastiketta



Ainekset

1 paketti possun fileepihvejä
3 rkl soijakastiketta
1 rkl osterikastiketta
2 tl sinappia
tandoori masala barbeque spice powder,valkosipulijauhe, setchuan pippuri
voita, öljyä

Sekoita soija, osterikastike ja sinappi huolellisesti isossa kulhossa. Laita possun fileet marinoitumaan muutamksi tunniksi ja varmista että possu on kauttaaltaan marinaadissa. Sekoita laakealla lautaselle tandoori masala mausteseosta, valkosipulijauhetta ja jauhettua setchuan pippuria. Leivitä possun fileet mausteseoksessa, paista öljy-voiseoksessa kummallekin puolelle kaunis paistopinta ja viimeistele possun kypsyysaste sopivaksi uunissa. 150 astetta ja noin 15-20 minuuttia.

Punainen sienikastike

1 sipuli
1 l kanttarelleja, mustatorvisieniä (tai muita sieniä)
2 rkl voita
100 grammaa koskenlaskija-sulatejuustoa
1 dl punaista maitoa tai kermaa
tandoori masala barbeque spice powder, suolaa, valkopippuria

Pilko sienet sipuli ja sienet. Paista sieniä ensin kuivalla pannulla siten että niistä häviää enin kosteus, lisää pannulle voita ja sipulit. Paista kunnes sipuli on mielyttävän pehmeää, lisää suola ja masala-mausteseos. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja anna se sulaa hetken ennen kuin lisäät maidon. Anna juuston sulaa ja kastikkeen suurustua sopivaksi hiljaisella lämmöllä.

Possu sai kylkeensä myös höyrytet vihreät pavut. Sienikastike sai uutta ulottuvuutta intialaisesta mausteseoksesta, johon olemme kilahtaneet oikein kunnolla. Kyseistä tuotetta saa monista etnisistä ruokakaupoista, suosittelen löytyretkeä sellaiseen jos et ole jo käynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti