Upea juttu tapahtui joulukuun aikana! Yli 10 000 kävijää on löytänyt meidän sivulle, se on hieno juttu. Jatkossakin aiomme tuottaa tänne niin herkullisia karppireseptejä ja kokeiluja - aina kun vain muulta elämältä siis ehdimme! Kahden opiskelijan hektinen elämä ei aina mahdollista maukkaita kuvasessioita.
Tässä kuvakooste, meidän uuden vuoden menuusta. Teemana oli italia tai jotain sinne päin. Jos haluatte jonkun reseptin, vinkkaa kommenttiboxiin!
Katkarapucoktail - tuo klassikkojen klassikko
Tatticappucino&foccacia
Muka-foccaccia Karppaus&perhe-blogia mukaillen!
Paistettu kalkkunafilee pestolla ja fenkoli-appelsiini-rucolasalaatilla
Vadelmajäätelö
maanantai 2. tammikuuta 2012
Uuden vuoden vastaanottoa!
Tunnisteet:
Jälkiruoka,
Kalkkuna,
Kasvisruokaa,
Keitto,
leivonta,
Salaatit ja raasteet,
Äyriäiset
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Muka-focaccia ja vadelmajäätelö kiinnostais! :)
VastaaPoistaHei mustikka!
VastaaPoistaTarkka ohje foccaccialle löytyy osoitteesta:
http://karppausjaperhe.blogspot.com/2011/08/karpin-muka-focaccia-leipa.html
Ja me teimme vain puolikkaan reseptin ja käytin ohjeessa pelkästään manteli- ja kookosjauhoa kun ei minulla ollut bakepro-jauhoja käytettävissä. Lisävinkkinä voisin sanoa, että kannattaa laittaa himppu suolaa, jos käyttää kookosjauhoa - meillä jäi leipään vähän liian makea maku ;)
Vadelmajäätelön ohje on puolestaan täältä:
http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=2153
Itse sekoittelin seosta aina joka puolen tunnin välein n. 3-4 tunnin ajan. Näin jäätelön rakenteesta tuli todellakin jäätelömäinen kun ei tuota jäätelökonetta omisteta. Jäätelö kannattaa nostaa ennen tarjoilua sulamaan hetkeksi. Oli kyllä todella herkkua, voin suositella lämpimästi!
Kiva menu. :) Onnellista uutta vuotta Lakka ja Peura! :)
VastaaPoista