maanantai 2. tammikuuta 2012

Uuden vuoden vastaanottoa!

Upea juttu tapahtui joulukuun aikana! Yli 10 000 kävijää on löytänyt meidän sivulle, se on hieno juttu. Jatkossakin aiomme tuottaa tänne niin herkullisia karppireseptejä ja kokeiluja - aina kun vain muulta elämältä siis ehdimme! Kahden opiskelijan hektinen elämä ei aina mahdollista maukkaita kuvasessioita.

Tässä kuvakooste, meidän uuden vuoden menuusta. Teemana oli italia tai jotain sinne päin. Jos haluatte jonkun reseptin, vinkkaa kommenttiboxiin!


Katkarapucoktail - tuo klassikkojen klassikko


Tatticappucino&foccacia


Muka-foccaccia Karppaus&perhe-blogia mukaillen!


Paistettu kalkkunafilee pestolla ja fenkoli-appelsiini-rucolasalaatilla


Vadelmajäätelö

4 kommenttia:

 1. Muka-focaccia ja vadelmajäätelö kiinnostais! :)

  VastaaPoista
 2. Hei mustikka!

  Tarkka ohje foccaccialle löytyy osoitteesta:
  http://karppausjaperhe.blogspot.com/2011/08/karpin-muka-focaccia-leipa.html

  Ja me teimme vain puolikkaan reseptin ja käytin ohjeessa pelkästään manteli- ja kookosjauhoa kun ei minulla ollut bakepro-jauhoja käytettävissä. Lisävinkkinä voisin sanoa, että kannattaa laittaa himppu suolaa, jos käyttää kookosjauhoa - meillä jäi leipään vähän liian makea maku ;)

  Vadelmajäätelön ohje on puolestaan täältä:
  http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=2153
  Itse sekoittelin seosta aina joka puolen tunnin välein n. 3-4 tunnin ajan. Näin jäätelön rakenteesta tuli todellakin jäätelömäinen kun ei tuota jäätelökonetta omisteta. Jäätelö kannattaa nostaa ennen tarjoilua sulamaan hetkeksi. Oli kyllä todella herkkua, voin suositella lämpimästi!

  VastaaPoista
 3. Kiva menu. :) Onnellista uutta vuotta Lakka ja Peura! :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista